ben de bipolarım artık tedavi olmaktan bıktım

Yeni üyelerin tanıtım başlıkları, bipolar geçmişleri
Forum kuralları
Yeni üyeler ilk mesajlarında bir tanıtım yaparak kendileri veya bir yakınının bipolar hastalık konusu ile ilgileri hakkında yazalabilirler. Böylece diğer forum üyeleri sizi daha iyi tanır ve yardım edici cevaplar verebilirler.
Lütfen konu başlığı olarak, "slm", "mrb" gibi bir kelimeyi değil, ancak konu ile ilgili bir ifade yazalım. Konu başlığını lütfen tamamen BÜYÜK harfle yazmayalım.

Re: ben de bipolarım artık tedavi olmaktan bıktım

İleti everlasting » Per Tem 29, 2010 6:53 pm

Slm, seden 1204
yani hastalık olan tarafı koşullardan bağmısız huzursuzluk v.s demek istemiştim :)...
umarım senin açından öncelikle para ile ilgli sorununa bi çıkış bulursun.
sevgiler....
Kullanıcı avatarı
everlasting
Üye

İleti seden1204 » Per Tem 29, 2010 10:24 pm

benım hep para ıle ıle bır sıkıntım mutlaka olacaktır ben 5000 bır gunde bıtıren bırıyım umarım Allah daha cok para verır gelsin yatlar gıtsınnnnn katlar gelsın gezıntı gıtsınnnnn dubaı ohhhhh dakıka durmam yerımde . bak ozamn huzur da olur kafan nereye ıstedı oraya ne yapmak ıstedın hooppp oraya
seden1204
Etkin Üye

İleti megamen » Cum Tem 30, 2010 10:16 am

Gerçekten yaşadığımız devirde parasızlık insanı hareketsizleştiriyor.Hareketsizlikte bizim gibilere hiç uymuyor.Seden hastalıktan kurtulmanın formülünü bulmuş.Yalnız birşey eksik.
Kullanıcı avatarı
megamen
Üye

İleti seden1204 » Cum Tem 30, 2010 11:17 am

bende eksık olanın ne oldugunu bılıyorum ama yokkkkkkk :)))))))))) PARA PARA PARA :))))))))))))99
seden1204
Etkin Üye

İleti everlasting » Pzr Ağu 08, 2010 1:49 am

Walla ne diyem size, Allah bol bol versin o zaman. seden (yandaki sayı kaçtı unuttum tekrar dönmedim şmdi :) )
ben param da olsa kendi hapishanemden biyere gidemem, çok fırsatım oldu gidemedim...yurt dışı akademik fırsatlardı mesela...
tatil bile yapan biri değilim,
geçen ay Rusyadaydım ama zorla gittim, mecburdum konferans falan...ben eğlenme yeteneği olmayan bitiyim...
onun için sizin haliniz hoşuma dahi gidiyo :)
Kullanıcı avatarı
everlasting
Üye

İleti olymposss » Pts Ağu 09, 2010 1:32 pm

pozitif düşünce tazrı geliştirmek lazım kötü düşüncleri artıya çevirmek negatif olaylar bizm gibleri çok rahatsız ediyor ... yaşadıklarımız önemli ama bilgi,saygı sevgi, bunu aşılamalıyız... yaşama tutnmak için sağılıklı lider modeller lazım ...zoraki yazıyorum içimden gelmiyor aslında umutusz olduğum için değil artık yel değirmenlerine savaş açmak istemiyorum...herkese boş oksijenli günler dilerim.. sağlığınız ve yiyeceğiniz karkarında olsun!
Her insan bir umuttur; her umur bir olaslıktır
Kullanıcı avatarı
olymposss
Üye

İleti WavyMoods » Pts Ağu 09, 2010 2:45 pm

Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır demiş EFLATUN' da

bol para vurgularını görünce aklıma geldi , mutlu doyumu bol günler diliyorum herkese
Respect my authorithy
Kullanıcı avatarı
WavyMoods
Katılımcı Üye

İleti cemal bülent » Cmt Ağu 14, 2010 3:25 pm

Nice zenginler, bu rahatsızlığa yakalanınca herşey deiğişiyor. Hakikaten bu rahatsızlıkta bol paraya sahip olmak çözüm mü?
Kullanıcı avatarı
cemal bülent
Etkin Üye

İleti WavyMoods » Cmt Ağu 14, 2010 4:51 pm

tabiki de değil
yaşamda bol paraya sahip olmak çözüm mü herşeye ?
çözüm basit = bir kutu lithuril =)
Respect my authorithy
Kullanıcı avatarı
WavyMoods
Katılımcı Üye

İleti SAKYUZ » Pts Ağu 16, 2010 1:20 am

bu hastalığa kapılmadan önce bol parası olup , işleri , yatları , katları olup daha sonra hastalanıp hastalağı idare edemediğinden borç içinde yüzen çok insan olmuş . bir örnek de benim yakın arkadaşım bir zaman 500 milyara para demeyen insan bugünlerde hem hasta hemde 200 milyara yakın borcu var. Gelde çık çıkabilirsen işin içinden :((
Her şeyi satın alabilirsiniz SEVGİ ve SAĞLIĞI asla
Kullanıcı avatarı
SAKYUZ
Yeni Üye

İleti atilla28 » Pts Ağu 16, 2010 1:56 am

Üzücü gerçekten...hasta hasta birde borçlu olmak çok kötü bişe
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti cemal bülent » Pts Ağu 16, 2010 3:09 am

Sayın Seden 1204 - para üzerine yazılan yorumları herhalde okuyorsunuz, hala "bana lazım olan şeyi biliyorum : PARA PARA PARA" diye düşünüyormusunuz? İnsanın sağlığı yerinde olunca belli bir miktar para ile de mutlu olur. Bu hastalıkta zaten fazla para harcama özelliği var, ne olur dikkatli olalım. Doktor kontrollerimizi aksatmayalım ve doktorumuzun verdiği ilaçları zamanında ve muntazaman kullanalım. Kişi bir rahatsızlanınca tekrar toparlanması zaman alıyor, ne olur dikkatli olalım. Saygılarımla...
Cemal bülent - cbo
Kullanıcı avatarı
cemal bülent
Etkin Üye

İleti seden1204 » Sal Ağu 17, 2010 10:30 am

sizleri üzmek istemem ama hala yanıtım aynı PARA PARA PARA :) borclarını dusunen bırı degılım hayat hep eglence olsa ve benım bır suru borcum olsa hıc endısem kaısanım olmasın bır suru borcum olsun :lol: ben gercekten yasamayı eglencelıyken sevıyorum buyuzden bıpolar dıyorlar bana ama eglenmeyı seven herkes bıpolarmı? ya yanlıs teshısse seker hastalıgı gıbı dıyorsunuz ama alaetlerle sekerınızı olcup karar verıyorlar bızde herhangı bır test yokkı mesela doktora gıttıgımde eglencelıydım manı teshısı koydu baska gun mutsuz gıtsem depresıf dıcek zaten bunun ortası yokkı ınsan hıc bırsey dusunmeden yasayamaz genlerımızde bole bısı mumkun degıl bence abartıyoruz bazen kımse hasta falan degıl herkesın kendı kısılıgı ben boleyım
seden1204
Etkin Üye

İleti spestnaz » Sal Ağu 17, 2010 7:29 pm

seden1204 yazdı:sizleri üzmek istemem ama hala yanıtım aynı PARA PARA PARA :) borclarını dusunen bırı degılım hayat hep eglence olsa ve benım bır suru borcum olsa hıc endısem kaısanım olmasın bır suru borcum olsun :lol: ben gercekten yasamayı eglencelıyken sevıyorum buyuzden bıpolar dıyorlar bana ama eglenmeyı seven herkes bıpolarmı? ya yanlıs teshısse seker hastalıgı gıbı dıyorsunuz ama alaetlerle sekerınızı olcup karar verıyorlar bızde herhangı bır test yokkı mesela doktora gıttıgımde eglencelıydım manı teshısı koydu baska gun mutsuz gıtsem depresıf dıcek zaten bunun ortası yokkı ınsan hıc bırsey dusunmeden yasayamaz genlerımızde bole bısı mumkun degıl bence abartıyoruz bazen kımse hasta falan degıl herkesın kendı kısılıgı ben boleyım

Katılıyorum.. Ama ilaçtan başka çarem yok en azıdnan benim çünkü lityum kullanmaya başladım balayalı aklım başıma geldi :D
Kullanıcı avatarı
spestnaz
Katılımcı Üye

İleti everlasting » Pts Ağu 30, 2010 6:53 pm

spestnaz yazdı:
seden1204 yazdı:sizleri üzmek istemem ama hala yanıtım aynı PARA PARA PARA :) borclarını dusunen bırı degılım hayat hep eglence olsa ve benım bır suru borcum olsa hıc endısem kaısanım olmasın bır suru borcum olsun :lol: ben gercekten yasamayı eglencelıyken sevıyorum buyuzden bıpolar dıyorlar bana ama eglenmeyı seven herkes bıpolarmı? ya yanlıs teshısse seker hastalıgı gıbı dıyorsunuz ama alaetlerle sekerınızı olcup karar verıyorlar bızde herhangı bır test yokkı mesela doktora gıttıgımde eglencelıydım manı teshısı koydu baska gun mutsuz gıtsem depresıf dıcek zaten bunun ortası yokkı ınsan hıc bırsey dusunmeden yasayamaz genlerımızde bole bısı mumkun degıl bence abartıyoruz bazen kımse hasta falan degıl herkesın kendı kısılıgı ben boleyım

Katılıyorum.. Ama ilaçtan başka çarem yok en azıdnan benim çünkü lityum kullanmaya başladım balayalı aklım başıma geldi :D

bence böle düşünüyorsanız kendinizi sevmeniz zorlaşır. ben hem ilaçlı hem ilaçsız hem hasta hem de hasta olmadığım hallerimi hatırlıyor ve kıyaslıyorum kişilik olamaz bu...kişilik bi kısım sivri noktalarımızla devam ediyor ama hastalık ta bizde olanları iyi iken abartıp çok kötü yapabiliyo v.s. ben kişilikle ilgili tez yaptım, araştırdım, 5 sene psikiyatristime "dürüstçe söle şımarıkmıyım yoksa hastalık mı bu?" diye sordum, artık kendimi biliyorum irademin yetmediği şeyler var ..ilaçlara da o zaman dönüyorum ama hiç bırakmamak lazım tabi...
bence kendinize haksızlık yapıosunuz.
Kullanıcı avatarı
everlasting
Üye

İleti spestnaz » Sal Ağu 31, 2010 12:27 am

kendini sevmek ne demek?
Kullanıcı avatarı
spestnaz
Katılımcı Üye

İleti everlasting » Çar Eyl 01, 2010 1:47 am

kendinden memnun olmaya, yaptığın şeylerin en doğru olduğuna bakmadan anneyi, evladı sevmek gibi koşulsuz kabullenmek...tabi bence...
bende bunu zor yapıyorum ama artık kendimi suçlamıyorum mesela....
Kullanıcı avatarı
everlasting
Üye

İleti shadowseda » Çar Eyl 01, 2010 12:26 pm

her yönünle iyi kötü her şeyinle kendini kabullenmek..everlasting de çok güzel açıklamış..
Kullanıcı avatarı
shadowseda
Üye

İleti seden1204 » Çar Eyl 01, 2010 2:01 pm

eğer bukadar neşeli ise insan kendini seviyor ve insan nasıl ki evladını karşılıksız sever ve ona asla kötü birşey yakıştıramaz bende kendimi seviyorum ama kötü bişey yakıştıramıyorum ;)
seden1204
Etkin Üye

İleti everlasting » Per Eyl 02, 2010 9:57 pm

seden 1204 ama kötü bişey yakıştırmamaktan kasıt hastalık değil kişilik olarak görmek ise, bence bu kötü bi hastalık değil ya da kendimizin gözünde kendimizi sevdirmeyecek bişey değil, kendimi kötü karakter ya da iradesiz dengesiz falan tanımlamak bna daha çok koyar mesela...bazen buna benzer çıkışlarım oluyo ama ilaçla üstesinden geldiğimde bunun ben olmadığını görünce iyi hissediyorum...
tabi önemli olan kendimizi sevmemiz sen nasıl istersen düşün tabi ama kendini sevmene en çok ne yardımcı oluyosa o en iyisidir bence... ;)
Kullanıcı avatarı
everlasting
Üye

Önceki

Tanışma

KİMLER ÇEVRİMİÇİ

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir