yani hastalık olan tarafı koşullardan bağmısız huzursuzluk v.s demek istemiştim
umarım senin açından öncelikle para ile ilgli sorununa bi çıkış bulursun.
sevgiler....
seden1204 yazdı:sizleri üzmek istemem ama hala yanıtım aynı PARA PARA PARAborclarını dusunen bırı degılım hayat hep eglence olsa ve benım bır suru borcum olsa hıc endısem kaısanım olmasın bır suru borcum olsun
ben gercekten yasamayı eglencelıyken sevıyorum buyuzden bıpolar dıyorlar bana ama eglenmeyı seven herkes bıpolarmı? ya yanlıs teshısse seker hastalıgı gıbı dıyorsunuz ama alaetlerle sekerınızı olcup karar verıyorlar bızde herhangı bır test yokkı mesela doktora gıttıgımde eglencelıydım manı teshısı koydu baska gun mutsuz gıtsem depresıf dıcek zaten bunun ortası yokkı ınsan hıc bırsey dusunmeden yasayamaz genlerımızde bole bısı mumkun degıl bence abartıyoruz bazen kımse hasta falan degıl herkesın kendı kısılıgı ben boleyım
spestnaz yazdı:seden1204 yazdı:sizleri üzmek istemem ama hala yanıtım aynı PARA PARA PARAborclarını dusunen bırı degılım hayat hep eglence olsa ve benım bır suru borcum olsa hıc endısem kaısanım olmasın bır suru borcum olsun
ben gercekten yasamayı eglencelıyken sevıyorum buyuzden bıpolar dıyorlar bana ama eglenmeyı seven herkes bıpolarmı? ya yanlıs teshısse seker hastalıgı gıbı dıyorsunuz ama alaetlerle sekerınızı olcup karar verıyorlar bızde herhangı bır test yokkı mesela doktora gıttıgımde eglencelıydım manı teshısı koydu baska gun mutsuz gıtsem depresıf dıcek zaten bunun ortası yokkı ınsan hıc bırsey dusunmeden yasayamaz genlerımızde bole bısı mumkun degıl bence abartıyoruz bazen kımse hasta falan degıl herkesın kendı kısılıgı ben boleyım
Katılıyorum.. Ama ilaçtan başka çarem yok en azıdnan benim çünkü lityum kullanmaya başladım balayalı aklım başıma geldi
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir