Sınavda Sıkılan Öğrenci Gibi

Sınavda Sıkılan Öğrenci Gibi

İleti seden1204 » Per Tem 29, 2010 4:18 pm

bir öğrenci sınava girer ve sorular çalışmadığı yerlerden çıkmıştır ya da sınava çalışmamıştır bir şey yapamaz. bizim durumumuzda bu şekilde bir sınavdayız sorular ya bilmediğimiz yerden çıkıyor ya da sınava çalışmadık. belli bir süre dolunca sınavdan çıkmak istiyorum deyip kağıdı verip çıkma şansımızda yok ki :lol: öyle birşey yapmış olursak diğer tarafta sonuç belli sıfır. sınavda oturduğun dakikaklar boşa gitmiş olacak. bu şekilde de terliyoruz biraz ama ordan şurdan burdan bir kaç puanlık soruları yapabiliyoruzdur. yanlışlar doğruyu götürüp eksilere kalmazsak :lol:
bu öğrencilik nezaman bitecek bitsede kurtulsak
seden1204
Etkin Üye

Re: Sınavda Sıkılan Öğrenci Gibi

İleti megamen » Cum Tem 30, 2010 9:48 am

Sınav süresinin bitmesini beklemek zorundayız.Yani ben öyle görüyorum.O zaman salonda boş boş oturmaktansa, biraz sorularla ilgilenmek hiç fena olmaz diye düşünüyorum.Ya da ilgileniyormuş gibi davranarak sınavı oyuna çevirebiliriz.Yada kural dışı hareket ederek salonu karıştırabiliriz.Neden olmasın.
Kullanıcı avatarı
megamen
Üye

İleti seden1204 » Cum Tem 30, 2010 11:21 am

harika söylemişsin salonu biraz karıştırırız dıye ama malesef toplum bunu kaldırmıyor yoksa ben dak durmam yerınde kavga degıl benım dedıgım sakın yanlıs anlamayın uc eglencelerın buyugunu yaparım ozaman ınankı depresyonda da olsam ölüm aklımın ucundan gecmez depresyonada gırmem şimdi yapamadıklarım bastırmak zorunda kaldıklarım ıcın depresyona gırıyorum
seden1204
Etkin Üye

İleti megamen » Cum Tem 30, 2010 7:12 pm

Bravo seden hanım.Düşüncelerini ve Duygu durumunu bozmadan yola devam.Yapamazsan bile bazı şeyleri düşünmek bile yetiyor.
Kullanıcı avatarı
megamen
Üye

İleti seden1204 » Cmt Tem 31, 2010 12:50 am

malesef ole bugun bı arkadasla bulustuk oda benım gıbı cok eglencelı ama o mevkı sahıbı onda bıpolar tanısı yok ve maddı yonden oldukca kuvvetlı aklına estıgını yapıyor depresyonuda yok. ınanlımaz keyıflı vakıt gecırdık
seden1204
Etkin Üye

Deneyimlerinizi Paylaşın

KİMLER ÇEVRİMİÇİ

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir