son durumum :P

son durumum :P

İleti xyzwq » Per Tem 29, 2010 2:35 pm

Yaklaşık bir haftadır belki de daha fazladır dünyam bir aydınlandı sormayın herşey daha bir güzel görünüyor gözüme ve her şey daha bir lezzetli ben daha bir güzelim daha bir akıllıyım ...dedim ki kendi kendime işte budur ilaçlarımı düzenli kullandım ya düzeldim işte ... bugün kan tahlilim vardı ve de doktorla görüşmem ... sonuç aynen şöyle: kandaki lityum düzeyi düşmüş, manik atakdaymışım :lol: dörde çıkardı lithurili, ama inat ettim düzelcem üçüne beşine bakmadan içicem lityumu :mrgreen: sevgiler ....
hayal gücü en büyük servettir. Novalis...
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

Re: son durumum :P

İleti atilla28 » Per Tem 29, 2010 3:32 pm

maşallah diyelim .arkadaşım..
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti seden1204 » Per Tem 29, 2010 3:42 pm

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım yanlış anlama ama yazını okuyunca suratımda bir tebessüm oluştu hayırlısı dıyelım umarım cabuk atlatırsın ama iyi yanıda var işte mani döneminde güzel ve akıllısın :lol: ;)
seden1204
Etkin Üye

İleti xyzwq » Per Tem 29, 2010 5:03 pm

:lol: benim de gülesim geliyor... oluruna bıraktım herşeyi ama tuhaf bir hayat ... şu an tek düşündüğüm depresyon ne zaman çalıcak kapımı...
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

İleti seden1204 » Per Tem 29, 2010 10:38 pm

bosver gelmesın depresyon falan bole ıyıyız gelmez de gelemez o. sen hep kendını bomba gıbı hısset
seden1204
Etkin Üye

İleti xyzwq » Per Tem 29, 2010 11:23 pm

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

İleti everlasting » Cum Tem 30, 2010 12:22 am

:lol: :lol: :lol: işte ben de böle gülüyodum, ve darısı başıma diyorum manileri seviyorum ama bna çok az uğruyo, sonra bi karar alıyorum ben süperim fln ya, snra işin içinden çıkamıyorum sonra yumurta tavuk ilişkisi depresyona giriyorum- üretemiyorum; üretemiyorum- depresyona giriyorum ama verdiğim sözler ve beklentiler falan sonu nolcak bilmiyorum ama .... boşverdim gitti ama şimdilik yani yarım saat sonra ne derim bilmiyorum ;)
Kullanıcı avatarı
everlasting
Üye

İleti shadowseda » Cum Tem 30, 2010 11:53 am

ben de hastalığımın başlangıcında mani dönemi falan bilmiodum o zamanlar ama şimdi çok özlüyorum mani günlerimi sizde de öyle oluyor mu..
Kullanıcı avatarı
shadowseda
Üye

İleti bakkurt » Cum Tem 30, 2010 2:51 pm

Ben mani dönemlerimi hiç özlemiyorum, sonradan yaptıklarımı düşününce... Allah bir daha göstermesin diyesim geliyor. Ama ben de antidepresan olmadan depresyondan kurtulamıyorum, doktorum da antidepresanı mani yapar diye vermek istemiyor, harala gürele gidiyoruz bakalım haydi hayırlısı :-)
_________________BA________________
Kullanıcı avatarı
bakkurt
Yeni Üye

İleti WavyMoods » Cum Tem 30, 2010 3:13 pm

Hey gidinin gözünü sevdiğim o "özgüven patlama seansları " yaa, ne güzel günlermiş

nerde o eski maniler :lol:
Respect my authorithy
Kullanıcı avatarı
WavyMoods
Katılımcı Üye

İleti seden1204 » Cum Tem 30, 2010 4:15 pm

manıden bazen kotu oluyor evet kendıne geldıgınde uff napmısım ben dıyebılıyorusn ama hayat bıze guzel be bosverın :lol:
seden1204
Etkin Üye

İleti xyzwq » Cum Tem 30, 2010 4:36 pm

:lol: :lol: :lol: bence de boşverelim gitsin yav ...neyse o :mrgreen: lityum +mani de oluyormuş demek ki çok garip çokk hem kontrollü oluyorsun ( bir yere kadar) hemde hiç bir şeyi iplemiyorsun...seviyorum manimi engelleri ortadan kaldırıyor...sonrasını sonra düşünürüm ...işte bak saat kaç ofisi terk ediyorum bana ne be çalışmıycam :mrgreen: gidiyorum sokaklara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

İleti WavyMoods » Cum Tem 30, 2010 5:21 pm

Son 3 gündür bende iş kaytarma konusunda fantastik hareketler içerisindeyim. Mevcut boşluklardan yararlanıp bunların ne kadar esneyebileceğini test ediyorumda diyebiliriz :lol:

2 gün önce ; 12:00 de geldim işe
dün; 12:50 civarıydı ( dün ama dedim kendi kendime bu iyi bir gidiş değil diye =)
ve bugünde ; 14:'20de geldim

mani paranoyası için yeterli gibi görünse benimde kafamı karıştırsada ; sanırım öyle değil....çünkü mevcut koşullar yukardaki hareketlere çoook uygun , daha çok onunla alakalı bir durum gibime geliyor
Respect my authorithy
Kullanıcı avatarı
WavyMoods
Katılımcı Üye

İleti seden1204 » Cmt Tem 31, 2010 12:54 am

heyy bipocanlar benı yanlıs anladınız ben işinizi bırakın demedım bu hayatı guzel yasamak için paraya ıhtıyac var calısın ıs sonrası manılesın otomatıge baglayın kendınızı :lol:
seden1204
Etkin Üye

İleti xyzwq » Cmt Tem 31, 2010 2:25 pm

yok ben anlamam işi bırakmak istiooomm :lol: :lol: :lol: valla ciddi ciddi düşünüyrum bunu :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

İleti seden1204 » Cmt Tem 31, 2010 4:15 pm

tavsıye etmem ozaman depresyon halinden hıc kurtulamazsın
ben ısımı cok svıyorum mesela ıs yerınde daha cok huzur buluyorum bunu yapmaya calısın işsiz bizler daha kotuyuz :lol: parasızlık hıc bıze gore degıl
seden1204
Etkin Üye

İleti xyzwq » Pzr Ağu 01, 2010 11:59 am

freelance iş bulucam :mrgreen: para da ne kötü bir şey aslında temel ihtiyaçlarımızı satın almak zorunda kalıyoruz ve bunun içinde saçma sapan işlerde ömrümüzü tüketiyoruz.... herşey başka türlü olabilirdi....
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

İleti atilla28 » Pzr Ağu 01, 2010 11:58 pm

siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın.doğacaktır vaad ettiği günler hakkın.kimbilir belki yarın,belki yarınlardanda yakın.hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım.kükremiş sel gibiyim bendime sığmaz taşarım.mehmet akif ersoy ne güzel yazmış.iki taşın arasından ot bitiren allah.bizimde yeşermeyen günlerimizi aydınlığa kavuşturacaktır.hiç bişeye gücü yetmeyenlerin yardımcısı bir gün o hayat güneşini bizede doğduracak.inşallah
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti xyzwq » Pts Ağu 02, 2010 12:10 am

evet bakalım hayat neler getirecek... umarım her şey güzel olur..ama kısır döngü hep kalacakmış gibi geliyor...bilemiyorum... :)
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

İleti seden1204 » Pts Ağu 02, 2010 11:48 am

bugün pazartesi kimsecikler moralini bozmasın ıyıkı calısıyoruz ıyıkı ısımız var :D
muratgilin damından atlayamadım döküldü liralarım toplayamadım :lol: tey :lol: tey :mrgreen:
seden1204
Etkin Üye

İleti WavyMoods » Pts Ağu 02, 2010 12:04 pm

seden1204 yazdı:muratgilin damından atlayamadım döküldü liralarım toplayamadım :lol: tey :lol: tey :mrgreen:

hahaha....muratgilin damı demek, bende ciddi ciddi okuyorum,fena güldüm,teşekkürler :lol:

sıcaktan da daha sıcak bir pazartesi, boş bir şehir , gözleri balon olmuş ben, herkese iyi haftalar
Respect my authorithy
Kullanıcı avatarı
WavyMoods
Katılımcı Üye

İleti poliwoda » Pts Ağu 02, 2010 12:45 pm

bende cok güldüm. arkadaslar ben issizim ve evde kafayi yemek üzereyim aman isimiz olsunda calisalim. isi olanlar islerinesahip ciksinlar... herkese iyi haftalar...
Kullanıcı avatarı
poliwoda
Etkin Üye

İleti atilla28 » Per Ağu 05, 2010 8:23 pm

işi olanlar yani ben :) 4 gün önce yıllık iznimi kullandım 14 gün.yaklaşık 2 hafta.çalışırken zaman güzel geçiyo.bazen sıkıcı ama idare eder.bugun erken kalkamadım işe geç kaldım bu yüzden lafta işitmemek için işe gitmedim doğru erenköyün yolunu tuttum.akşam 17 ye kadar sıra gelmedi çok kalabalık doktorlarda izine çıkmış.lithurilimi yazdırdım.bugun güzel geçti hastenin bulunduğu yerde 400-500 tane çam,meşe ağacı var orada bütün hastalar çayını içiyo sohbet ediyor.güzel bi yerdi bir depresyon hastası arkadaşla tanıştım.hastalıktan konuştuk genelde.insan biraz rahatlıyor sohbet edince öle işte.naparsın hayat kimine yelek,kimine kahpe felek.biraz ağır oldu ama oraya gelen nice insanlar var kendi kendine konuşup bağıranlar.yerinde duramayıp gezenler.3 dk.da bir sigara içenler.insan biraz kendine bakıyor.şükrediyor haline.beterinde beteri varmış.zaten fırsat buldukca oraya gitmeyi düşünüyorum.öyle.dünyanın en neziz,sade hoş ortamlarından biri diyebilirim.orada huzur buluyosun desem yalan olmaz ben buldum.yürüyüşte iyi geliyor.ilk defa uzun yıllardır munubuste uyumanın zevkini aldım diyebilirim.gerçekten çok tatlı ve hoştu uyku...
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

Tıbbi Konular

KİMLER ÇEVRİMİÇİ

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir