rüya

Bu bölümde kendi yazdıklarımızı paylaşalım. Kitap fikri sonrası açılmıştır

rüya

İleti ZEYNA » Cum Mar 12, 2010 7:29 pm

yaşananlar hep rüya..rüya bu aynadaki suretim...göz çizgilerim belirmiş...rüya bu yılgınlığım rüya...gerçek değil duygularım..yalancı mutluluklar kanımda...dozuna uygun yaşarken..rüya bu dertler rüya...gerçek olan ne kaldı..rüya bu hastalık rüya..uyandığımda rüyamdan...hepinizle adn cennetlerinde..gülüşüyor olacağız..üzülmeyin herşey rüya...
Kullanıcı avatarı
ZEYNA
Etkin Üye

Re: rüya

İleti Gemli » Pzr Mar 14, 2010 2:04 pm

..olsa idi keşke...
Yolunu bul kamış şeker olur
Dut yaprağı ipek olur, giyilir
Acele etme, Sabret ey Can
Zamanla koruk da helva olur yenir
Kullanıcı avatarı
Gemli
Aktif Üye

İleti melike_sahin » Cum Mar 26, 2010 8:08 pm

rüya kaddar gercek bir hayatı paylaşıyoruz aslında..
Güzelliği görme yeteneğini kaybetmeyen, asla yaşlanmaz....!

F. Kafka
Kullanıcı avatarı
melike_sahin
Yeni Üye

İleti yahlil_06 » Cmt Nis 17, 2010 4:36 pm

ınanmak ısterdım ve ınanırmsın tekrar ruya gormek guzel hayaller ve uyudugmu anlama cook ısterdım 6 sendır hıc ruya gormuyorum gorduklerımde arada kabus otesı oluyor yasamı algılarkende sadece olmayanı ısteme k guzel olmuyor sevgılerle
Kullanıcı avatarı
yahlil_06
Katılımcı Üye

İleti atilla28 » Cmt Ağu 21, 2010 5:21 pm

vaybe nostalji yaşıcaz.konu çok ilgimi çekti.ama bir yorum yazamıyorum nedense.zeyna yaşıyosun değilmi ? 12 mart 2010 19:29 da bu konuyu acmıssıın :))
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti maske » Pzr Ağu 22, 2010 3:14 pm

ben yirmi üç yılık bipolarım her maniye girdiğimde dünyanın yaşanısı bir yer olacağına ve insanlığın bunu gerçeleştireçiğine olan inancım beni sarsardı sabahlara kadar şarkılar dinleyip ağladımhastanelerde çok yattım şok tedaviside gördüm
bütün her şeyden şunu anladım bizler dünyaya gelmeden önceki cenetin kokusu hala beleğimizde onun için dünya bizi yakıyor sonbaharda aşkın ızdırabını ilk baharda çoşkuluğunu yaşıyoruz yeryüzü aşkı unutuğu için bizde nefesiz kalıyoruzher gün rüyalarımızdan yeryüzü kabusuna uyanıyoruz yer yüzündekiler kabuslarına uyandıklarında bizlerde rüyalarımıza uyanacağız aşkın ızdırabını acısın azabın bizler çekiyoruz onlar zevk almaya bakıyor hayatan sadece kendileri için biz başkalarının acılarını kendi acımızdan daha çok içseleştirerek çekiyoruz
Kullanıcı avatarı
maske
Yeni Üye

İleti xyzwq » Pzr Ağu 22, 2010 9:58 pm

başka türlü bir dünya mümkün ben buna inanıyorum...insanlığın büyük çoğunluğu insanlıklarını unutmuş ve hırs içinde mal mülk peşinde koşarken ve herkes birbirinin sırtına basarak yükselmeye çalışırken... Ben gök yüzüne bakıp herkes için iyi ve olumlu şeyler düşünüyorum ve bir ğacın dalını bile kırmamışken ve bir sineği bile öldürmemişken...ne yazık ki hastalıklı olan ben oluyorum! niye ki biz?
Aslında toplum hasta onların kuralları ve ahlaki değerleri hasta! Ama onlar her yerde olduğundan ve kabul gördüklerinden normal olarak değerlendiriliyorlar. Biz ise onların kurallarına uymadığımızdan çürütülmüş bu hayatın hiç bir yerine tutunamıyoruz ve böyle bir hayata tutunmak istemiyoruz ...ve ne yazık ki, bu iğrençliğe tahammül edebilmek içinde kolumuzda ilaç sepetiyle solumaya çalışıyoruz!

Biz güzel rüyalar görüyoruz! Ve gördüklerimiz olması gerekenler ! Öte yandan gerçeklik olarak sunulan ve yaşanılan herşeyde koskoca bir yalan!

Keşke sen yada ben değil...
İçinde yaşadığımız bu cehennemi andıran kabuslar sistemi kötü bir rüya olsa !!!
hayal gücü en büyük servettir. Novalis...
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

Kendi Yazdıklarınız - Kitap Konulu

KİMLER ÇEVRİMİÇİ

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir