Aklınızdan Şu An Geçeni Paylaşın. . .

Forum kuralları
Kopyala yapıştır tarzı mesajlar olmamalı, gerekiyorsa kaynak adres göstererek sadece 1 paragraf alıntı yapılabilir.

Aklınızdan Şu An Geçeni Paylaşın. . .

İleti spestnaz » Cmt Tem 24, 2010 6:33 pm

Gayet açık ve net :) Ben başlıyorum:

Çok yorulduuummmmmmmmmm!!!!!
Kullanıcı avatarı
spestnaz
Katılımcı Üye

Re: Aklınızdan Şu An Geçeni Paylaşın. . .

İleti rajasthan » Cmt Tem 24, 2010 7:10 pm

bende yoruldum
bir deli günlük tuttu....
Kullanıcı avatarı
rajasthan
Yeni Üye

İleti shadowseda » Cmt Tem 24, 2010 8:07 pm

evimde,kardeşimle 24saat birlikte,sürekli gülerek,zaman doldurmaya çalışarak çok ama çok mutluyum ve eğleniyorum..:)
Kullanıcı avatarı
shadowseda
Üye

İleti baypoo » Cmt Tem 24, 2010 8:09 pm

athena dan gelsin o vakit :

Yorulmak Olmaz
Ben hayatta hiç engel tanımadım
Ne varmış ki bunda
Dünyaya ters gelse bile
Yan çizip umursamadım

Ne görmüşsem o doğrudur
Doğru bana göre zaten yoktur
Her kafadan bir ses çıkar
Kıyametler bundan kopar ya

Yorulmak olmaz yorulmak olmaz
Bıkmadan usanmadan devam yola

Bir gün düşsem başka gün kalkıcam
Biliyorum bunu
Her defasında kafa üstü
Daha sert dibine vurucam

Yanlışa doğru demeden
Kendime yalan söylemeden
Yüzüne bakıp ağlamadan
Nasıl anlardım canım yanmadan yaa

Beni bana hatırlatan yine bendim sonunda

Yeniden başlasam dibinden
Ne varsa yaşamak güzel yeniden başlasam
Kullanıcı avatarı
baypoo
Yeni Üye

İleti atilla28 » Pzr Tem 25, 2010 12:53 am

umut verici konuşuruz,umut kaybedici konuşuruz.neme lazım biri çıkar derki bu konuyu,şu konuyu burada konuşmayın.gerek yok.
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti Simten » Pzr Tem 25, 2010 1:03 am

hımm şu üstteki bir kenara çekilip düşünülmesi gereken hoş bir cümle..

tıpkı 'sen gelmeyi bilmiyorsun aklın hep gitmelerde..' gibi beyni mesgul edecek bir..
Kullanıcı avatarı
Simten
Yeni Üye

İleti rajasthan » Pts Tem 26, 2010 4:31 am

beni benimle bırak....
bir deli günlük tuttu....
Kullanıcı avatarı
rajasthan
Yeni Üye

İleti atilla28 » Pts Tem 26, 2010 4:42 am

yaşamak çok zor bu dunyada...
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti seden1204 » Pts Tem 26, 2010 4:21 pm

mustafanın yanında olmak ıstıyorum onunla her dk cok eglenıyorum :) :lol: :lol:
seden1204
Etkin Üye

İleti metacortex » Cum Tem 30, 2010 5:31 pm

Düşünüyorum, nasıl yaşamak gerektiğni düşünüyorum. Şimdilik oldukça vaktim var düşünmek için. Bir de geçmişim olmasaydı çok rahat edecektim. (başım dönüyor, nasıl dönüyor diye sormuştu doktor. Başın duruyor da, çevrendeki eşya mı hareket ediyor? Yoksa sabit bir ortam içinde mi döndüğünü hissediyorsun? Felsefi bir soru. Bilim dudak bükmüştü bu baş dönmesine. Dönmediğine karar verdik. Doktor gülüyordu bana. O halde çarpıntım var dedim. Herkes gülüyor bana)
Yargılamıyorum kimseyi sadece yaptıklarının cezasını çeksinler istiyorum buna ben de dahil. Göze göz, dişe diş. Gözünü kaybetmeyen anlamaz bunu. Ben anlarım çünkü Musa dan yanayım. Şiddeti, deliliği haklı gösteren sebepler yaşadım çünkü. Düşünmekle başlayacağım ve şiddetle bitireceğim. Faşist misin oğlum sen? Ön yargılı ve dar kafalı mısın? Sadece bitkin durumdayım. Önce yemek yiyeyim, sonra içimden geldiği gibi kendimi dökerim. Böyle yaptığım sürece kimse beni sevmeyecek. Bütün kusurlarımı döküyorum ortaya, bütün tartışmaları kaybediyorum. Hayır daha belli olmaz
Tamam tamam, kabul ediyorum. Suskun, küskün ve karamsar biriyim ben.
Doktorum ben her şeyi felaket gibi algılıyormuşum diyordu teeeee ozamanlar. Ne zaman pis bir olay olsa, ben hemen genellemeler yapıyormuşum. Benimle doğrudan ilgisi olmayan olaylarda bile ne yapıp edip faturayı kendime çıkarıyormuşum. Benim için sadece siyah ve beyaz varmış, ortası yokmuş. Ortada fol yok yumurta yokken acıklı sonuçlar çıkarıyormuşum. Aslında haklı kadın. Ama yine de ona güvenmiyordum. Beni anladığını sanmıyorum. Bana otomatik düşüncelerimin değişmesi gerektiğinden söz ediyordu. Onun otomatik düşünceleri de bu işte.
durumunu hiç iyi görmüyorum yavrucuğum. Sen insanlara olan güvenini yitirmişsin. Herkes kötü de, bir sen mi iyisin? Hoş, iğneyi kendine batırmayı da ihmal etmiyorsun, ama bunu daha çok başkalarına daha rahat saldırabilmek için yaptığın her halinden belli oluyor. Üç vakte kadar yavrucuğum, üç vakte kadar.
Yeter ulan, sana hesap vermek zorunda mıyım? Hem sonra bu iş niye böyle karşılıklı konuşmaya döndü böyle. Tamam işte ben de senim. Anlayamadın mı? Gel bakayım tahtaya, anlat ne öğrendin hayat bilgisinden?
Kötüyüm, kötü biri anlamında değil kötü hissediyorum.
Ben gidiyorum artık hiçbir şey ilgilendirmiyor beni. Kötümser mötümser de değilim (hayırlısı olur inşallah) boş gözlerle bakıyorum dünyaya. Dünya bana bakmıyor. Belleğimi de ihaleye çıkardım. Gazeteye ilan verdim. Sahibinden satılık, temiz fakat karışık bellek. Artık çok iyi seyrediyorum şimdiyi ve geçmişi. Kelimeleri bulmakta zorluk çekiyorum. hangi kelimeleri. Biraz benzetme yaparak kendimi kurtarmalıyım belki de. Ne yapsam bir faydası olur? Sigara evet içmeliyim onu. Peki ne yapmalı? Evet ne yapmalı? Dur bakalım, ne yapmalıyı arayalım. Hayır arama, kapıyı kapa ve çık. Olmaz, böyle korkaklığı yapamam. O halde sonuna kadar git. O ne demek? Biliyorsun ne demek olduğunu. Hayır bilmiyorum. Evet biliyorsun. Hayır bilmiyorum. Peki neden geceleri dolaşıp duruyorsun. Neden kendi kendine söyleniyorsun? Hayır, olmaz anlamsız diye… bilmiyorum. Biliyorsun. Benim durumumdaki birine yakışmaz gülünç olurum sonra. Herkesin önünde eğilerek özür diliyorum. Ben yoldan geçiyordum, yere düştüm avuç içlerim kanadı görüntümle sizleri rahatsız ettim bütün sorumluluk bende (gülünç olduğunu düşünenler var). Hayır hayır yanlış filme gelmişim. Görüyorsunuz ben bu denli rezil bir insan değilim. İnsan ruhu, efendim? Çıkıp gitmeliyim buradan benim derdim başka. Bir gelseydi, böyle olacağını…. Efendim? Batsın efendin senin. Ne olur çıkıp gedilim buradan.Peki anladık. Ne yapmalı, ne yapmalı? İşte burada ne yapmalı?
Engeller aşılmak içindir diyor televizyonlar, durumum yüzmetreengellikoşusunda tekerlekli arabası kırılan bir sporcunun kaderi gibi. Daha fazla devam etmesin bitsin.
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

İleti WavyMoods » Cum Tem 30, 2010 5:45 pm

dışarısı çok sıcak
birazdan o vıcık vıcık kalabalığa karışıcam
otobüs beklemem umarım
en kısa yoldan kendiini eve at
soğuk duş
patates kızarrt
cıpıssssss diye biranı aç ( ama önce buzluğa koy soğusun iyice )
daha içelim hey hey
daha içelim hey
müzik
gece
müzik
gece
dingin
huzur
müzik
......zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yarın sabah

"nerde kalmıştık "
Respect my authorithy
Kullanıcı avatarı
WavyMoods
Katılımcı Üye

İleti seden1204 » Cmt Tem 31, 2010 1:02 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ben aklımdan gecenı yaptım sıra sızde ;) :lol:
seden1204
Etkin Üye

İleti atilla28 » Cmt Tem 31, 2010 4:00 am

sevgili metacortex yazdıklarını okudum şiir gibi anlatmıssın hic yorulmadım,hiç sıkılmadan okudum.farklı bir anlatım uslubun var.
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti metacortex » Cmt Tem 31, 2010 10:35 pm

ben yoruldum, hem yazarken, hem yaşarken, hem okurken...
ama silahlara başvurmadan önce söz gücünü deneyeceğim
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

İleti atilla28 » Pzr Ağu 01, 2010 3:58 am

Bir ihtimal daha var. o da ölmekmi dersin.inşallah bir sabah uyandığımızda gerçekten yeniden doğmuş gibi uyanırız.o kadar çok soru varki cevaplanacak.normal bir arkadaşım var.o na dedim ki ismi emrah.sen benim yerimde olsaydın napardın.intihar edermiydin dedim.o da dediki hayır etmezdim.napardın peki dedim.ben dedi ecelimin gelmesini beklerdim dedi.çekilirdim kendi kabuğuma öylece ölümü beklerdim ya da iyleşmeyi dedi.verdiği cevap hoşuma gitti tabi.bipo olupta int.aklından bbile geçirmeyen çok az kişi vardır.ölümden başka herşeyin çaresi var diyorlar.bence bir bipoların çaresi yanlızca azrailin geleceği andır.bilmiyorum ama sanki o gün dünyanın en mutlu insanı biz olacaz galiba.bazen aklıma sorgular geliyor tabiki.Allah sorarsa benim içn ne amel işledin hiç bişey tabiki.dünyada ne yaptın derse ilaçlarımı içtim yattım iyleşmeyi bekledim.bu sorulara cevap olarak bunlar yeterli olur inşallah.akşam çok sıkıldım odama geldim pencerenin önünde bir sigara içtim düşünceli düşünceli.sonra bitti söndürdüm.o arada oda da çalışan çamaşır makinasının sesini dinledim.sonra düşündüm çamaşır makinasının bile bir görevi var programlıyosun çalışıyo,yıkıyo,sıkıyo.dedim ki kendime olum atilla bak çamaşır makinası bile kurulunca nasıl çalışıyor.sende kendini programlasan dedim.acaipte hoşuma gitti hani.yani hayatın butun olumsuzluklarına acılarına karşılık inadına hala yaşam savaşı veriyosun ya hani inadına ayaktasın,herkese inat ulan ben hala hayattayım.sürünüyorum ama ölmedim bakın.keşke bir bipolar sevgilim olsaymış sabaha kadar konuşurmuyduk yoksa sus pus olup kalırmıydık.format,reset,program.işte bunları bilgisayara yapıyosunda.kendi beynine yapamıyosun :)) bütün bipo arkadaşlar gırgırına bir yerde toplansak hani şu çindemi bi yerde turuncu elbiseler giyiyorlar ya.kafayıda kazıtıyorlar.böyle uzun hım hım yaparak meditasayonmu diyorlar ne.atilla şimdi senin çocukluğuna incez.anlat bize.seni en çok üzen şey neydi.yengem bana çok kızardı önce vururdu sonra gözümden yaşlar dökülünce severdi.çok uyuzuma giderdi.ya dövüyosun dövüyosun sonra madem ben haksızsam ne sevgisi bu derdim.nefret ederdim ondan.halada içimde o na karşı bir sevgi yok sadece tatlı dille yaklaşırım ama içimden onu sevmediğim kesin.sonra birde babannemlerin bir mevlut programı vardı çocuktum daha 4-5 yaşındaydım hamur işi yapıyorlardı tavada kızartıp herkese veriyorlardı.kadının biri beni tersledi herkese verdiği lokmadan bana vermemişti çok ağlamıştım.başkada üzüldüğüm bişey olmadı sanırım.babam küçüklüğümden 16-17 yaşıma kadar yurd dışına çalışmaya gidiyordu.3-4 sende bir görürdüm.gittiği zamanlarda kardeşim,annem özlerdi ben hiç aramazdım.varlığı güzeldi tabikide.yokluğundada aramazdım.zaten babama karşı çok soğuktum küçüklüğümde anneme çok kızar bağırırdı bende bu yüzden anneme çok düşkündüm.hastalanmadan önce ne zaman kaşları çatık olsa gelirdim yanına hayırdır anne ne oldu neden kzıgınsın der sorardım konuşurduk.sohbet ederdik.şimdilerde çok konuşmuyorum kimseyle.genel şeyler nasılsın,iyimisin.öyle.bir merak ettiğim konuda ben annemden dolayı mı böyle oldum babamdan dolayımı.çözemiyorum.gerçi ikisindede biraz var ama onlar gayet normal ilaç kullanmadan yaşıyorlar.kız kardeşimin bir oğlu aynı dayısı inşallah diyorum genlerinde benim ki gibi bipolarlık yoktur.Allah korusun.gerçi yerinde durmuyor.sürekli daldan dala hopluyor ama bazen endişeleniyorum o nun için.öyle zor bir durumki hiç çekilesi yaşanılası bir hayat değil.27 ye kadar bi şekilde geldik ama 28 i zor ettim bipolar teşhisiyle.şu uzayıp giden zaman beni korkutuyor.28 den direk 50 ye geçseydi hayat.nasıl olsa yaşadığım,zevk aldığım bişey yok.hiç olmazsa sabretmeside kolay olurdu o zaman.işin ilginç tarafı geçmiş zamanın önemi yokki benim için.zamanın benim için bir değeri yok.geliyo ve geçiyo.öylesine.zamanı öldürüyoz.bence benim tahminim zaman bizi öldürdü ama tam kayboluş gerçeklemedi zaman zamanı geldiğinde tamamen kayboluşu gerçekleştirecek.
En son atilla28 tarafından, Pzr Ağu 01, 2010 3:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Kullanıcı avatarı
atilla28
Aktif Üye

İleti xyzwq » Pzr Ağu 01, 2010 12:04 pm

WavyMoods yazdı:,,
cıpıssssss diye biranı aç ( ama önce buzluğa koy soğusun iyice )
daha içelim hey hey
daha içelim hey
müzik
,

"nerde kalmıştık "

lityumla içebiliyornuyuzzzz leannnnn :roll: ......hıaaaaa... doktorlar bana niye içme diooooooo.... alkol komasındayım belki bennn .....nolur bana cevap yazın ya içebiliyor muyuz ????
hayal gücü en büyük servettir. Novalis...
Kullanıcı avatarı
xyzwq
Katılımcı Üye

İleti adminbyd » Pzr Ağu 01, 2010 12:40 pm

Forumda içki muhabbeti yapmayalım.
Genel ve özel olarak, doktor kişiye ve kullandığı ilaçlara göre hiç kullanma - çok seyrek, dikkat et vb gerekli uyarıları yapar.
Aynı bazı doktorlar rahatsızken-ilaç alırken oruç tutma derken, bazısının dikkat ederek izin vermesine benzer bir durum. Kesin bir kural genellemesi yapılamaz, en iyisi kişinin kendi doktoruna sormasıdır.
Kullanıcı avatarı
adminbyd
Site Yöneticisi

İleti SAKYUZ » Pts Ağu 02, 2010 2:15 am

avuç içi kadar mutluluk , ve huzur istiyorum
Her şeyi satın alabilirsiniz SEVGİ ve SAĞLIĞI asla
Kullanıcı avatarı
SAKYUZ
Yeni Üye

İleti spestnaz » Pts Ağu 02, 2010 3:15 pm

Yok arkadaşş,, normal dedikleri tarzda olan insanlar bipolarlar gibi yorum yapamazlar. Seviyorum bu hastalık mıdır, nimet midir :D Her neyse, seviyorum işte. Bazen çok yoruyor, bazen suyumu çıkartıyor, bazen de kendimi, çevremdeki herkesi öldüresim geliyor olsa da, hiç sevdiğim bişey olmada da seviyorum lan. Oh bee!! Çıkıp kendimi dağlardan aşağı atmak istiyorum. Kimse olmasın, ben de cırtlak ağız gibi bağırıyim. Benim olduğum yerde yazım kuralları olmasın, insanlar birbirleriyle alay etmesinler, kötülükler olmasın, kimse olmasın, hiçbişey olmasın. . . Ama bipolar yaşam olsun. Başka da bişey olmasın. Sadece yalnız olayım. Kalabalıklar içinde yalnız değil ama, sadece yalnız. Yalnız olayımm :)
Kullanıcı avatarı
spestnaz
Katılımcı Üye

İleti metacortex » Pts Ağu 02, 2010 5:21 pm

alkolden nefret etmekle başlar her şey ve ona sığınmakla biter... (postmodern ahit, bab vs..)

anlamsız bir çabayla geçen günün sonunda önce kendimden nefret etmeye başlarım.
ellerimden, yüzümden, yürüyüşümden, sesimden nefret ederim. beceriksizliğimden, bir tornavidayı bile tutamayışımdan, çivi çakamayışımdan, bir baltaya sap olamayışımdan.
sonra insanlardan... her şeyden şikayet edenlerden, mutsuzluklarını bir bayrak gibi sallayarak hayattan bir şeyler kotarmayı umanlardan, sabahları işe gitmek için kalkarken bildikleri bütün küfürleri edenlerden, birbirlerini nasıl olup da ezmediklerini hayretle düşündüğüm kalabalıkların telaşı içinde hep bir yerlere yetişmeye çalışanlardan, sımsıkı yapıştıkları zincirlerinin arasından mutlu tatil-özgür doğa düşleri kuranlardan... akşamları kaldırım kahvelerinde, barlarda-sokaklarda-evlerde, günün yorgunluğuyla taçlandırdıkları yüzlerinde çaylarıyla kahvelerini yudumlarken beliren sığ hoşnutluklarıyla canımı sıkan bütün bu insanlardan içtenlikle nefret ederim.
haftada bir sevgilisiyle sinemaya gidenlerden, çocuğunu yüzünde salak bir sevinçle parkta oynatanlardan, serin akşamlarda çekirdek çıtlatıp dondurma yiyerek sokaklarda dolaşanlardan nefret ederim.

öfkemin sonu yoktur; televizyon programlarından dizilere, magazinlerden küçük kavgalara, gereksiz alınmalardan gelecek planlarına, tatsız tuzsuz sevişmelerden tasarruflara, yatırım planlarına...
sonra hafta sonu eğlencelerine...
pikniklere, konserlere ve sokak arası düğünlerine...
bir sürü kuru gürültüye...
zamanın akışına...
doğumlara ve ölümlere...
inançlara inançsızlıklara.
yeni alınan kıyafetlere, az önce yenen yemeklere.
silah zoruyla okunan ve değme uyku ilaçlarına taş çıkartan canım kitaplara varana kadar her şeyden sorumsuzca nefret ederim.
"kimsenin top toplayıcısı olmak istemiyorum", ben derim. "anlaşmayı yırtıyorum işte, zaten yeterince zorladım kendimi şartlara uymak için."
tüm bunları düşünürken bir anda hafiflediğimi hissederim sonra. "madem yapamıyorum, o zaman yıkmalıyım ben de", derim. "kendimi tesellisiz bir kaybedişin kollarına bırakmalıyım. belki küçük bir umut var ama yeter artık, olmasın!"

sonra bardan içeri girer(d)im işte...(di li geçmiş zaman işte)
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

İleti fami » Pts Ağu 02, 2010 9:56 pm

SADECE VE SADECE BANA AİT VE SADECE BENİM OLAN HİÇ BİR ŞEKİLDE İKİNCİ ÜCÜNCÜ SAHISLARIN MUDAHALESİNE MARUZ KALMAYAN BİR YAŞAM İSTİYORUM.YARGILANMAYAN BİR YAŞAM.
HEMDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK ŞİMDİ İSTİYORUM.ŞİMDİ..
Kullanıcı avatarı
fami
Yeni Üye

İleti shadowseda » Sal Ağu 03, 2010 11:57 am

benım ıstedıgım de ıste boyle bır yasam tarzı.kımse olmadan ozgurce yasamak ıstıyorum.ozgurce kuslar gıbı..
Kullanıcı avatarı
shadowseda
Üye

İleti shadowseda » Sal Ağu 03, 2010 12:02 pm

ben hazırlıklı olmasam da gocup gıtmeyı ıstıyorum bu dunyadan..
Kullanıcı avatarı
shadowseda
Üye

İleti WavyMoods » Sal Ağu 03, 2010 12:32 pm

Huzur doğada
Respect my authorithy
Kullanıcı avatarı
WavyMoods
Katılımcı Üye

İleti metacortex » Sal Ağu 03, 2010 11:07 pm

yaşamak gibi bir zorunluluğum olmasın. nazım geliyor sonra aklıma bir sincap gibi yaşayacaksın mesela...
ama yaşamam için lütfen çıkarın beni burdan.
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

Sonraki

Bipolar Kafe

KİMLER ÇEVRİMİÇİ

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir