doktorlara güven sorunu ve bipolar

bipolaryasam.org hakkında soru ve öneriler

doktorlara güven sorunu ve bipolar

İleti metacortex » Pts Tem 26, 2010 10:26 pm

merhaba aslında daha önceki tanı 2007 yılında anksiyete ydi. özel bi psikatri merkezine gidiyordum. ilk önce terapi almak istediğimi söyledim fakat doktor(lar) ilaç tedavisi olmam konusunda oldukça ısrarcı oldular. doktorlarla yaşadığım sorunları anlatmak bile istemiyorum.
evet kendi başıma bıraktım ilaçları doktor a ise 2010 yılına kadar bir daha gitmedim. fakat üstesinden gelemeyeceğim birşeyler oldu ve kendimden korkmaya başladığım için yine aynı psikatri merkezine gittim. tabi seans başı mükemmel para talebinde bulundukları için ve bir seansın asla yeterli olmayacağının farkında olduğum için ikinci rendevuyu almadım. ve bi kaç devlet hastahanesine daha gittim. tanı belliydi bipolar...
Ankara da gerçek anlamda güvenebileceğim bir yer arıyorum. bir şekilde birilerine ya da belirli bir kuruluşa referans olabilirseniz gerçekten şu durumdan kurtulmama büyük ölçüde yardımcı olmuş olursunuz. ilaçlar mı; şu durumda yine kullanmıyorum onları...
kelimeler, kelimeler, kelimeler...
şizoaffektif e doğru yol almak istemiyorum...
lütfeni kullanalım.
lütfen yardımcı olun.
gerçekten belirli bir dönem yatmayı bile düşünüyorum çünkü çok fazla nedenim var. gerçekten kurtulmak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

Re: doktorlara güven sorunu ve bipolar

İleti shadowseda » Pts Tem 26, 2010 10:43 pm

benim tavsiye edeceğim yer senin bulunduğun şehir dışında ama mutkala oraya gitmeni öneririm mükemmel bi hastane;samsun ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi..vakit kaybetmeden git ve yatman gerekiosa da yat arkadaşım olur mu..ben orda yattım ve tedavi gördüm çok da memnunum hemen anlamışlardı hastalığımı.
Kullanıcı avatarı
shadowseda
Üye

İleti metacortex » Sal Tem 27, 2010 12:08 am

25 yaşında bir devlet memuruyum yani bu ben duyulmasını filan istemiyorum bu durumumun. bu kadar uzağa gitmeme gerek kalmasını istemem doğrusu.
nüve danışmanlık merkezinde hipnoz yöntemi uygulanıyor tabi yine muhteşem bir seans ücreti alıyorlar. bu şehirde gerçekten bulamayacak mıyım?
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

İleti seden1204 » Çar Tem 28, 2010 4:03 pm

metacortex merhaba
ben özel madalyon psikiyatrı merkezıne gıdıyorum 26 tl sıgorlayıya ve harıka bır yer nettende arastırabılırsınız dokttorlarıda gercekten ılgılı telefonla takıplerı herseye ynıtları var devlet hastanesı gıbı degıl yanı
seden1204
Etkin Üye

İleti adminbyd » Çar Tem 28, 2010 5:25 pm

http://www.bipolaryasam.org/faydali-bilgiler/klinikler
adresinde doktor ve hastane isimleri var, Ankara'da olan uzmanlara başvurabilirsiniz.
metacortex yazdı:nüve danışmanlık merkezinde hipnoz yöntemi uygulanıyor tabi yine muhteşem bir seans ücreti alıyorlar. bu şehirde gerçekten bulamayacak mıyım?
Hipnoz yöntemi tek başına bipolar bozukluk için uygulanan bir yöntem değildir. Dolayısıyla uzmanlar tarafından önerilen tedavi yolunu öncelikle değerlendirin. Geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
adminbyd
Site Yöneticisi

İleti metacortex » Cmt Tem 31, 2010 11:12 pm

tedavi yolunu öncelikle seçin
evet seçelim nasıl seçelim?
anlatın siz ben dinliyorum şunları da çözün filan...
tabi
bipolar bozukluk önce anksiyete ydi... ilerde şu olabilir.
şu ilaçları kullanın
istemiyorum, gidip içki içerim yine faydalı olur.
bu böyle bir şey değil ama
nasıl bir şey? hem nerden biliyosunuz bipolar olduğumu ya başka bir şey varsa?
onu zamanla öğreneceğiz
hangi zamanla öğreneceksiniz? benim hiç bir şeyi bekleyecek zamanım kalmadı 250 lira getirdikçe görüşebileceğimin emin olun farkındayım.
siz insanı delirtirsiniz siz derken yanlış anlamınızı istemem... yani bu kadar sağlıklı düşünebiliyor olmanız korkutucu bakın "siz" diyorum. yani senden bahsetmiyorum. sağlıklı insanlar... bütünüyle delirtiyorsunuz beni.
meselenin sadece benden kaynaklandığını düşünebiliyorsunuz hala... ben size hasan, hüseyin diyorum, habil, kabil diyorum, iran-ırak savaşı oldu ulan diyorum. hayırlısı olsun efendim...
kime ne anlatıyorum ben? hem biraz daha neşelenir miyiz ki, şans eseri delirsek?
olmaz olmaz en büyük hazinemiz beynimiz...
iyi adam olacaktın oğlum sen dengeni kaybetme... iyi de ben bir şey kaybetmiyorum ki sadece gözümün önündeki perdeler açılıyor ve bu yıkımı yaşıyorum... bazen gülüyorum gülmez olur muyum. muhteşem insanlar var ama yetmiyorlar. hiç bir zaman yetmediler... eeee oğlum sende yetinmeyi öğrenseydin...
evet evet hep yanlış filmler izledim ben, yanlış kitapları okudum, yanlış tablolara bakıp bakıp düşündüm sonra yanlış heykellere de baktım... himmm yanlış kadınlarda olmadı değil. nasıl düzelteceğiz ulan bu kadar şeyi? ilaçlarla evet ilaçlarla...
oğuzcuğum atay, aylak adamm, tezer var özlü, vüsat o var bener, çok isim var kafka da iyidir. rodin var :):):) güzel bi hayatı var, van gogh, edward munch filan, sonra nazım var, necip fazıl ı da severim en az onu sevdiğim kadar... yaşayan insanlar içinde fazıl ı sevenler nazımı sevmezler ya da tam tersi olur.
evet kendimi kurtarmalıyım. sigara filan içerim şimdi arkadaşlar. konuşubilir tabi bunlar. tevadi de edilir. algılar değişir filan. olur yani. hayırlısı inşallah.
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

İleti metacortex » Cmt Tem 31, 2010 11:23 pm

çok sevdiğim başka isimler de var neyseki bir kaçı hayattalar hala. ah muhsin ünlü, zeki demirkubuz. chuck palahniuk. sabahattin ali, ahmed arif. yavuz cetin. daha niceleri var. muhammed i de severim.
insan allah a neden inanınır?
ya da neden inanmaz?
hepinizden özür diliyorum. şimdi rakı olsaydı iyiydi. ama yok yok içki de yok. neyseki camel var. luck strike olsaydı daha iyi olurdu.
canım insanlar.
"bir adam yaratmak" yüz kere daha izlerim, okurum. bin kez daha selim olurum canım benim ışık. oruç oruabo da vardı. ne çok şey var. şeylerden uzak durmalıyım. ç beni durdurur. f neler neler yaptı...
peki şimdi ne yapmalı. hadi arayalım onu? nasıl bir hayat yaşayabilirim?
iş, para, kariyer planlaması... çok şeyler var... bu şeyleri bırakmalıyım.
Kullanıcı avatarı
metacortex
Yeni Üye

İleti cemal bülent » Pzr Ağu 01, 2010 10:22 pm

Sayın metacortex - psikiyatride teşhis koymak bazan oldukça zordur. Doktora gidiyorsunuz, doktorun sözünü dinlemiyorsunuz ondan sonra da doktorları suçluyorsunuz. Doktorların Size verdiği ilaçları devamlı içerseniz hem dengede olursunuz hem de rahatça çalışabilirsiniz. Sevdiğiniz doktora imkanlarınız nisbetinde gidip verdiği ilaçları hiç bırakmadan muntazaman içerseniz rahatlarsınız. Sık sık doktor değiştirilmez, doktorun verdiği ilaç ta kişinin kendi kafasına göre bırakılmaz.Şunu da belirtmek isterim; hangi doktora giderseniz gidin doktorlarımız çok mülemmel,
kullandığımız ilaçlarda çok mükemmel... Geçmiş olsun dileklerimi belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım.
İnsanlara verebileceğiniz en güzel şey sevginizdir... Sevgi : Karşılıksız vermektir...
Kullanıcı avatarı
cemal bülent
Etkin Üye

İstek ve Öneriler

KİMLER ÇEVRİMİÇİ

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir