merhaba aslında daha önceki tanı 2007 yılında anksiyete ydi. özel bi psikatri merkezine gidiyordum. ilk önce terapi almak istediğimi söyledim fakat doktor(lar) ilaç tedavisi olmam konusunda oldukça ısrarcı oldular. doktorlarla yaşadığım sorunları anlatmak bile istemiyorum.
evet kendi başıma bıraktım ilaçları doktor a ise 2010 yılına kadar bir daha gitmedim. fakat üstesinden gelemeyeceğim birşeyler oldu ve kendimden korkmaya başladığım için yine aynı psikatri merkezine gittim. tabi seans başı mükemmel para talebinde bulundukları için ve bir seansın asla yeterli olmayacağının farkında olduğum için ikinci rendevuyu almadım. ve bi kaç devlet hastahanesine daha gittim. tanı belliydi bipolar...
Ankara da gerçek anlamda güvenebileceğim bir yer arıyorum. bir şekilde birilerine ya da belirli bir kuruluşa referans olabilirseniz gerçekten şu durumdan kurtulmama büyük ölçüde yardımcı olmuş olursunuz. ilaçlar mı; şu durumda yine kullanmıyorum onları...
kelimeler, kelimeler, kelimeler...
şizoaffektif e doğru yol almak istemiyorum...
lütfeni kullanalım.
lütfen yardımcı olun.
gerçekten belirli bir dönem yatmayı bile düşünüyorum çünkü çok fazla nedenim var. gerçekten kurtulmak istiyorum.